Onze werkwijze
  • Geen verkooppraatjes
  • Eerlijk advies
  • Vaste prijzen
  • Één aanspreekpunt

Vison Keukens Plan afspraak in showroom

Werkwijze

U kent het vast wel, van die verkopers die er alles aan doen om u wat te verkopen, zodat ze hun  provisie krijgen. De keiharde onderhandelingen die beginnen nadat de verkoopprijs is genoemd of de verschillende verkopers die u treft bij uw tweede bezoek, die geen idee meer hebben wat er in de eerste instantie is besproken.

Bij Vison keukens pakken we het echter anders aan, wij houden van eerlijk en betrouwbaar. Ons personeel werkt daarom ook niet op provisiebasis. Bij ons krijgt u geen vervelende verkooppraatjes te horen, maar altijd een eerlijk en deskundig advies. Wij begrijpen dat een keuken geen alledaagse aankoop is, daarom nemen wij altijd de tijd voor u om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en u vervolgens zo goed mogelijk te adviseren. 

Daarnaast werken we bij Vison keukens met vaste prijzen, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. Geen harde onderhandelingen, maar gewoon duidelijke prijzen. Dat is wel zo eerlijk!

Verder heeft u bij ons één aanspreekpunt, zodat er geen miscommunicatie ontstaat. 

Werkwijze Vison Keukens

 

Wat kunt u van Vison Keukens verwachten? 

 

 

 

Vrijblijvend een keuken ontwerp laten maken?

Vison keukens helpt mensen al meer dan 35 jaar aan een nieuwe keuken. Gespecialiseerd in strakke en moderne keukens voor zowel het lage, midden als hoge segment. Vison keukens beschikt over moderne keukens in een strak design met bijpassende apparatuur. Kiest u voor gezellig, kleurrijk, zakelijk, professioneel of juist een klassieke uitstraling? Waar u ook voor gaat, wij helpen u graag en vrijblijvend.

Plan een afspraak

 

Vison Keukens

 

Facebook Vison KeukensInstagram Vison Keukens

 

Openingstijden

Wij zijn gesloten van 1 t/m 15 augustus 2022
di. t/m vr. 09.00 - 17.30 uur 
do. Koopavond tot 21.00 uur (alleen op afspraak) 
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag en maandag gesloten

Ontwerpen worden alleen op afspraak gemaakt.

 

Vind ons

Vison keukens is een echt familiebedrijf wat van vader op zoon is doorgegeven. Opgericht in 1985 is Vison keukens alweer 35 jaar een vertrouwd adres voor keukens. 

050-5424232
info@vison.nl
Grondzijl 9, 9731 DG, Groningen