Showroom keukens
  • Op alle keukens krijgt u 5 jaar garantie 
  • Eerlijk advies
  • Keuken speciaal voor u op maat gemaakt

Vison Keukens Plan afspraak in showroom

Showroom Keukens

Voordelen van een showroom keuken

De aanschaf van een showroom keuken kent vele voordelen. Zo weet u precies wat u koopt, doordat de keuken kant en klaar in de showroom staat. De prijs is goedkoper dan wanneer u een keuken laat ontwerpen en daarbij is een showroom keuken vaak ook nog voorzien van extra luxe.

Continu  showroom keukens in onze  ' keuken outlet ' 

Op deze pagina vindt u onze showroomkeukens die wij momenteel aanbieden. Doordat wij bij Vison keukens continu onze showroom vernieuwen, kunt u profiteren van mooie showroomaanbiedingen. Wij hebben hier permanent 15 showroom keukens te koop staan. U kunt ze rustig bekijken  in onze keuken outlet op de bovenverdieping.

Bekijk hieronder de aanbiedingen van onze showroom keukens.

Showroom modellen

Vrijblijvend een keuken ontwerp laten maken?

Vison keukens helpt mensen al meer dan 35 jaar aan een nieuwe keuken. Gespecialiseerd in strakke en moderne keukens voor zowel het lage, midden als hoge segment. Vison keukens beschikt over moderne keukens in een strak design met bijpassende apparatuur. Kiest u voor gezellig, kleurrijk, zakelijk, professioneel of juist een klassieke uitstraling? Waar u ook voor gaat, wij helpen u graag en vrijblijvend.

Plan een afspraak

 

Vison Keukens

 

Facebook Vison KeukensInstagram Vison Keukens

 

Openingstijden

di. t/m vr. 09.00 - 17.30 uur 
do. Koopavond tot 21.00 uur (alleen op afspraak) 
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag en maandag gesloten

Ontwerpen worden alleen op afspraak gemaakt.

 

Vind ons

Vison keukens is een echt familiebedrijf wat van vader op zoon is doorgegeven. Opgericht in 1985 is Vison keukens alweer 35 jaar een vertrouwd adres voor keukens. 

050-5424232
info@vison.nl
Grondzijl 9, 9731 DG, Groningen