Poggenpohl 
  • Op alle keukens krijgt u 5 jaar garantie 
  • Eerlijk advies
  • Keuken speciaal voor u op maat gemaakt

Vison Keukens Plan afspraak in showroom

Poggenpohl Keukens 

Het zijn de details van het vakmanschap die Poggenpohl onderscheiden, het bewijs van de vaardigheid en het perfectionisme van onze ambachtsmannen en –vrouwen. De zorgvuldig gladgemaakte, met de hand geschuurde toplagen die het fameuze, spiegelende hoogglanseffect van de oppervlakken teweegbrengt. De volmaakte passing van de deuren, laden en werkbladen. Wij voegen traditioneel handwerk samen met het beste wat moderne technologie te bieden heeft voor een keuken die plezierig is om aan te raken en te gebruiken. Nu en in de komende jaren.

Poggen Pohl Keuken

Verfijnde eenvoud

Dunne werkbladen, greeploze oppervlakken en zuiverheid qua lijnen bepalen het uiterlijk van +SEGMENTO. Het effect is verfijnd, elegant en onderscheidend. Een stijl die de purist aanspreekt.

Slank maar sterk

Het +SEGMENTO werkblad is slechts 12 mm dik, daarmee de indruk wekkend dat het boven de onderliggende kasten zweeft. Maar vergis u niet, het is sterk genoeg om de zwaarste pannen te dragen en bestand tegen levenslang gebruik (inderdaad, een leven lang). De Poggenpohl-eigenaars zouden - zoals onze vaklieden - niet minder verwachten.

Minder is meer

Minimalisme lijkt moeiteloos, maar het vereist zowel handvaardigheid als voorstellingsvermogen om het te bereiken. Kijk voor de perfecte illustratie van deze filosofie niet verder dan +SEGMENTO van Poggenpohl.

Lijn en ruimte

Zuivere lijnen en compromisloze functionaliteit verenigen zich in +SEGMENTO. De ruimtelijke oppervlakken verenigen de hoge en onderkasten tot een samenhangende, lineaire en architectonische uitstraling. Dit schept symmetrie in de gehele keuken voor een minimalistisch uiterlijk zonder toegevoegde horizontale lijnen.

Vrijblijvend een keuken ontwerp laten maken?

Vison keukens helpt mensen al meer dan 35 jaar aan een nieuwe keuken. Gespecialiseerd in strakke en moderne keukens voor zowel het lage, midden als hoge segment. Vison keukens beschikt over moderne keukens in een strak design met bijpassende apparatuur. Kiest u voor gezellig, kleurrijk, zakelijk, professioneel of juist een klassieke uitstraling? Waar u ook voor gaat, wij helpen u graag en vrijblijvend.

Plan een afspraak

 

Vison Keukens

 

Facebook Vison KeukensInstagram Vison Keukens

 

Openingstijden

Wij zijn gesloten van 1 t/m 15 augustus 2022
di. t/m vr. 09.00 - 17.30 uur 
do. Koopavond tot 21.00 uur (alleen op afspraak) 
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag en maandag gesloten

Ontwerpen worden alleen op afspraak gemaakt.

 

Vind ons

Vison keukens is een echt familiebedrijf wat van vader op zoon is doorgegeven. Opgericht in 1985 is Vison keukens alweer 35 jaar een vertrouwd adres voor keukens. 

050-5424232
info@vison.nl
Grondzijl 9, 9731 DG, Groningen