Italiaanse keukens
  • Sfeervolle uitstraling en design
  • Verrassende materialen en kleuren
  • Keuken speciaal voor u op maat gemaakt

Vison Keukens Plan afspraak in showroom

Keukens met Italiaans design bij Vison keukens Groningen

Bent u opzoek naar een Italiaanse keuken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op deze pagina vindt u keukens met Italiaans design. Onze ontwerpen zijn zowel geschikt voor gezellige als kleurrijke, zakelijke of professionele keuken. Naast keukens bieden we ook keukenapparatuur, meubels en accessoires aan. Bij ons bent u verzekerd van een mooie keuken voor een goede prijs. Wij geven eerlijk en deskundig advies.

Italiaanse keuken

Italiaanse keukenmerken

Een Italiaanse keuken is zoals de cultuur; een stijlvolle mix van materialen, kleuren en stijlen. Hiermee zijn er talloze opties om uw perfecte Italiaanse keuken te ontwerpen. U vindt bij ons het merk Linea Quattro.

Waarom kiest u voor Vison?

Vison keukens is al bijna dertig jaar een vertrouwd adres voor Italiaanse keukens. Bij ons wordt u geholpen door deskundige adviseurs en bieden een ruim aanbod, met ongekend veel mogelijkheden. Wij houden van eerlijk en betrouwbaarheid. Tevens werken wij met vaste prijzen.

Vraag vrijblijvend naar informatie en advies, of maak een afspraak. Wij nemen altijd de tijd voor u om uw wensen en behoeften in kaart te brengen.

Vrijblijvend een keuken ontwerp laten maken?

Vison keukens helpt mensen al meer dan 35 jaar aan een nieuwe keuken. Gespecialiseerd in strakke en moderne keukens voor zowel het lage, midden als hoge segment. Vison keukens beschikt over moderne keukens in een strak design met bijpassende apparatuur. Kiest u voor gezellig, kleurrijk, zakelijk, professioneel of juist een klassieke uitstraling? Waar u ook voor gaat, wij helpen u graag en vrijblijvend.

Plan een afspraak

 

Vison Keukens

 

Facebook Vison KeukensInstagram Vison Keukens

 

Openingstijden

Wij zijn gesloten van 1 t/m 15 augustus 2022
di. t/m vr. 09.00 - 17.30 uur 
do. Koopavond tot 21.00 uur (alleen op afspraak) 
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag en maandag gesloten

Ontwerpen worden alleen op afspraak gemaakt.

 

Vind ons

Vison keukens is een echt familiebedrijf wat van vader op zoon is doorgegeven. Opgericht in 1985 is Vison keukens alweer 35 jaar een vertrouwd adres voor keukens. 

050-5424232
info@vison.nl
Grondzijl 9, 9731 DG, Groningen