Onze merken
  • Nederlandse keukens
  • Duitse keukens
  • Italiaanse keukens

Vison Keukens Plan afspraak in showroom

Keukenmerken

Vison keukens beschikt over veel verschillende merken voor keukens, keukenapparatuur, keuken meubels en overige keuken accessoires van Nederlandse, Duitse en Italiaanse fabrikanten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hierdoor kunnen wij voldoen aan elke smaak, voor ieder budget. 

U heeft de keuze uit  bekende keukenmerken: Poggenpohl, Comprex, Tristar en Kuhlmann. Doordat we over bijpassende apparatuur beschikken voor elke keuken, wordt u keuken precies zoals u dat wenst.

donkere keuken poggen pohl

Vrijblijvend een keuken ontwerp laten maken?

Vison keukens helpt mensen al meer dan 35 jaar aan een nieuwe keuken. Gespecialiseerd in strakke en moderne keukens voor zowel het lage, midden als hoge segment. Vison keukens beschikt over moderne keukens in een strak design met bijpassende apparatuur. Kiest u voor gezellig, kleurrijk, zakelijk, professioneel of juist een klassieke uitstraling? Waar u ook voor gaat, wij helpen u graag en vrijblijvend.

Plan een afspraak

 

Vison Keukens

 

Facebook Vison KeukensInstagram Vison Keukens

 

Openingstijden

di. t/m vr. 09.00 - 17.30 uur 
do. Koopavond tot 21.00 uur (alleen op afspraak) 
zaterdag 10.00 - 16.00 uur
zondag en maandag gesloten

Ontwerpen worden alleen op afspraak gemaakt.

 

Vind ons

Vison keukens is een echt familiebedrijf wat van vader op zoon is doorgegeven. Opgericht in 1985 is Vison keukens alweer 35 jaar een vertrouwd adres voor keukens. 

050-5424232
info@vison.nl
Grondzijl 9, 9731 DG, Groningen